Νέα

Αποτελέσματα 1 - 3 από 42
 • «
 • Σελίδα απο 14
 • »
 • 08 ΜΑΡ 2017

  Το Ινστιτούτο “Πλάτων” βραβεύει τον κ Νίκο Δούρο

   εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα στις 2 Φεβρουαρίου, βραβεύτηκε ο Ιδρυτής και Πρόεδρος της DUR κ Νίκος Δούρος από το μη κερδοσκοπικό Ινστιτούτο Κοινωφελών Δράσεων και Φιλανθρωπίας «ΠΛΑΤΩΝ» και τον Πρόεδρό του κ Νίκο Οικονομόπουλο.  

  Ο κ Νίκος Δούρος βραβεύτηκε, μεταξύ άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων από τον χώρο των Γραμμάτων, του Πολιτισμού, της Δημοσιογραφίας, του Αθλητισμού και της Πολιτικής, για την σημαντική δράση του και την προσφορά του στην τοπική κοινωνία, συμβάλλοντας στην βελτίωση του επιπέδου ζωής στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

  Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ Νίκος Δούρος έχει διακριθεί πολλές φορές για την έως τώρα δράση του από Συλλόγους και Σωματεία, ενώ σήμερα είναι επίτιμος Πρόξενος της Ουγγρικής Δημοκρατίας Πελοποννήσου, Ιονίων  Νήσων και Ηπείρου καθώς και Πρόεδρος των φίλων του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών!   Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dur.gr 
  Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας 
  τηλ.: 6944562025, e-mail: anniekaragioule@dur.gr  

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ    + ΛΙΓΟΤΕΡΑ    -
 • 14 ΦΕΒ 2017

  H DUR χορηγός στο 1ο Συνέδριο Hotel Tech

  Με την υπογραφή της DUR διεξήχθη το Συνέδριο Hotel Tech, το πρώτο συνέδριο στην Ελλάδα αποκλειστικά αφιερωμένο στις τεχνολογίες που απευθύνονται σε Ξενοδοχεία, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας.  

  Η DUR  έντυσε με τα αγαπημένα πόλο μπλουζάκια τους εθελοντές του συνεδρίου που είχε βασικό στόχο την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τους πέντε πιο βασικούς τομείς του κλάδου, τις Τηλεπικοινωνίες, την Πληροφορική, την Ενέργεια, την Ασφάλεια και την Τηλεόραση, αλλά και συνδυασμό όλων αυτών στο πλαίσιο του System Integration.  Στο συνέδριο έδωσαν το παρόν εκατοντάδες εκπρόσωποι των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, των τηλεπικοινωνιών, του Ακαδημαϊκού κόσμου, σπουδαστές τουριστικών επιστημών αλλά και πλήθος απλών επισκεπτών. 


  Η DUR αποτελεί εδώ και δεκαετίες βασικό παράγοντα του ελληνικού επιχειρείν και φροντίζει πάντοτε να στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εποικοδομητικό διάλογο, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οικονομίας.   
  Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας 
  τηλ.: 6944562025, e-mail: anniekaragioule@dur.gr   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ    + ΛΙΓΟΤΕΡΑ    -
 • 09 ΙΑΝ 2017

  Χειμερινές Εκπτώσεις έως -50% σε επιλεγμένα είδη

  Η DUR υποδέχεται τη νέα χρονιά με εκπτώσεις που θα αγγίξουν έως και -50% σε επιλεγμένα είδη.

  Πιο συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, σε όλα τα καταστήματα και στο e- shop της DUR, οι εκπτώσεις θα ξεκινήσουν από -30% και θα φτάσουν έως και -50%, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό του αγαπημένου brand να δημιουργήσει ξεχωριστές εμφανίσεις.

  Μερικές από τις πιο κομψές επιλογές παραμένουν τα αγαπημένα δίκλωνα (Two Ply) πουκάμισα από 100% βαμβάκι που προσφέρουν ευχάριστη άνεση και υψηλή αντοχή, τα πουλόβερ lambswool σε ποικιλία γήινων χρωμάτων και οι αγαπημένες polo μπλούζες σε διάφορες αποχρώσεις και σχέδια. Ενώ για όσους επιζητούν μια casual αίσθηση στις business εμφανίσεις τους, μπορούν να επιλέξουν ένα σακάκι Prince de Galles από 100% μαλλί ή ένα αφοδράριστο από ελαστικό ύφασμα, το οποίο ταιριάζει μοναδικά με chinos παντελόνια και jeans.

  Η DUR αποτελεί εδώ και δεκαετίες την πρώτη επιλογή του άνδρα που επιθυμεί να ξεχωρίζει σε κάθε του εμφάνιση συνδυάζοντας ποιότητα, κομψότητα και προσιτές τιμές.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ    + ΛΙΓΟΤΕΡΑ    -
Αποτελέσματα 1 - 3 από 42
 • «
 • Σελίδα απο 14
 • »