Εταιρεία

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Dur είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία ανδρικής ένδυσης με έδρα την Πάτρα, που πάνω από μισό αιώνα δημιουργεί ρούχα σημείο αναφοράς στο ανδρικό ντύσιμο. Απευθύνεται στο νέο, μοντέρνο και σύγχρονο άνδρα που θέλει να αποπνέει έναν αέρα άνεσης, αυτοπεποίθησης και ελευθερίας. Με έμφαση στα πουκάμισα και τα πόλο μπλουζάκια, τα ρούχα Dur διακρίνονται για τις κομψές, λιτές και άνετες γραμμές τους, ισορροπώντας ιδανικά ανάμεσα στη γοητεία του μοντέρνου και τη διαχρονικότητα του κλασσικού και έρχονται να υπογραμμίσουν και να αναδείξουν τη μοναδικότητα του κάθε άντρα.

Διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα, ενώ υποστηρίζεται από ένα εξίσου ισχυρό δίκτυο χονδρικής. Πέρα από την εγχώρια δραστηριότητά της, η Dur πραγματοποιεί εξαγωγές στην Αλβανία, στην Κύπρο στη Σόφια της Βουλγαρίας, κ.α.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - ΟΡΑΜΑ

Με όραμα τη δημιουργία ανδρικής μόδας, συνώνυμης του σύγχρονου τρόπου ζωής του Έλληνα και γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, η Dur συνεχώς δημιουργεί και αναδεικνύει το δυναμισμό και την προσωπικότητα του άνδρα.

Η Dur θέτει στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της τον Έλληνα που σε κάθε εποχή θέλει να ξεχωρίζει μέσα από ένα casual και παράλληλα επιμελημένο ντύσιμο. Στόχος της είναι η διατήρηση της μακρόχρονης σχέσης πιστότητας που έχει χτίσει μαζί του, απαντώντας πάντα στην επιθυμία του να συνδυάζει στο ντύσιμο του το επώνυμο brand, το design και την ποιότητα, στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Κινητήριο δύναμη για την διαρκή ανάπτυξη της εταιρείας στο χώρο της ελληνικής μόδας, αποτελεί η αναγνώριση του αισθήματος ευθύνης τόσο απέναντι σε πελάτες όσο και σε εργαζομένους σε συνδυασμό με την μακρόχρονη εμπειρία της.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Αναγνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι της εταιρείας αποτελούν τον κινητήριο μοχλό της συνεχούς αναπτυξιακής της πορείας, η εταιρεία Dur επιδιώκει την προσέλκυση ανθρώπων με επαγγελματισμό, εμπειρία, αφοσίωση και δημιουργικότητα με σκοπό την επίτευξη κλίματος γόνιμης συνεργασίας και τη παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης στον πελάτη.

Η ομάδα Dur μοιράζεται το πάθος για τη μόδα, τις αξίες και το όραμά της εταιρείας ενισχύοντας την ικανότητά της να ανταπεξέρχεται στις όποιες προκλήσεις της σημερινής εποχής στον αγορά ένδυσης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ DUR

Διαχρονικά η Dur παρακολουθεί και ικανοποιεί τις ανάγκες του Έλληνα άνδρα, τόσο μέσα από την εμπορική της πολιτική, όσο και τις στιλιστικές προτάσεις της, διατηρώντας πάντα την αξεπέραστη ποιότητα στις δημιουργίες της.

Η Dur διασφαλίζει την οργάνωση σε όλα τα στάδια της παραγωγικής της διαδικασίας από την επιλογή άριστων υλικών και φίνων νημάτων, το μοντέρνο και δυναμικό σχεδιασμό και την παραγωγή, μέχρι τη διάθεση των προϊόντων της μέσα από εκσυγχρονισμένα και λειτουργικά καταστήματα με φιλικό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Παράλληλα, η Dur εναρμονισμένη με την πολιτική εταιρικής ευθύνης με έμφαση στην ευαισθησία του περιβάλλοντος, προωθεί την ανακύκλωση υλικών σε όλα τα στάδια δραστηριότητάς της και χρησιμοποιεί οικολογικά υλικά παρέχοντας ως αποτέλεσμα την αδιαμφισβήτητη ποιότητα των ρούχων της.